Gurbetçiler'den İtfaiye Aracı..

Gurbetçiler’den İtfaiye Aracı.

Gurbetçiler'den İtfaiye Aracı..

ZONGULDAK - Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Almanyanın Lennestadt Belediyesi tarafından yarı fiyatına ilçeye gönderilen itfaiye aracının hizmete alındığını bildirdi.

Kantarcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çaycuma ile Lennestadt belediyelerinin kardeş şehir olduğunu ve alınan itfaiye aracının ücretinin bir kısmını da Almanyada yaşayan bazı hayırsever gurbetçilerin karşıladığını söyledi.

İtfaiye aracının hizmete alındığını ifade eden Kantarcı, şöyle konuştu:

Lennestadt Belediyesinin ve orada yaşayan hemşehrilerimizin katkılarıyla belediyemize kazandırdığımız itfaiye aracımız geldi. Büyük katkılarından dolayı Lennestadt Belediye Başkanı Stefhan Hundta, bağışçı hemşehrilerimiz Nedim Kalembaşı, Nurhan Kalembaşı ve Hasan Akgönüle çok teşekkür ediyorum. Aracın piyasa değeri 20 bin avro. Lennestadt Belediyesi bize bunu 9 bin avroya verdi. Bunu da hemşehrilerimiz karşıladı. Onlara şükran borçluyum.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner26

banner41

banner47

banner43

banner38

banner45

banner46

banner42

banner37