ÇAYCUMA MESLEK GRUPLARI KAHVALTIDA BULUŞTU!

ÇAYCUMA MESLEK GRUPLARI KAHVALTIDA BULUŞTU!

Çaycuma TSO’nun 1. Meslek Grubu genişletilmiş grup toplantısı 18.12.2021 Cumartesi günü Belediye SEKA Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Çaycuma TSO’nun düzenlediği “Kahvaltılı Meslek Grupları İstişare Toplantısı’na 1. Meslek Grubunda kayıtlı imalat yapan Çaycuma TSO Üyeleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu yaptı. Meslek Komitesi Başkanı Sedat Kara’nın yaptığı konuşmanın ardından Zonguldak İli Akademik Danışmanı Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu da Yeşil Mutabakat ile ilgili bir sunum yaparak yeni dönemde dikkat edilmesi gereken konularla ilgili önerilerini katılımcılara aktardı.

Sunumun ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Karakaş ve Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Deniz Saraç da katılımcılara hitaben yaptıkları konuşmalarda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti ve üyelerimizin görüşlerinin aktarılmasının önemi vurguladılar.

Sonrasında toplantıya katılan üyelerin söz almaları ile soruları ve istekleri Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu ve İl Akademik Danışmanı Doç Dr. Ferdi Kesikoğlu tarafından yanıtlandı.

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER