gundemeregli.com-Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlunun belediye imkanlarını kullanarak sağa sola bedava afiş astığını savunan CHP Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, Bu ayıptır günahtır. Hiç kimse kimseyi kandırmasın dedi.
Çimenoğlu´nun bazı afişleri siyasi propaganda aracı olarak kullanıldığı gerekçesiyle Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından yasaklanarak, kaldırtırıldı.
Tekin, belediyenin imkanlarının her türlü kullanıldığını belirterek, şunları söyledi:
Alaplıda yıllarca belediye başkanlığı yapan halen verdiği sözleri tutamayan arkadaşlarımız bugün şu anda bile seçime 14 gün kala bile belediye imkanlarını kullanarak sağa sola bedava afiş astırmakta bu ayıptır günahtır. Hiç kimse kimseyi kandırmasın biz hizmet yapmaya geliyoruz. Biz 4,5 sene yatıp da son 6 ayda vatandaşımızın gözünü boyamaya gelmiyoruz. Biz altı aylık değil 5 sene hizmet edeceğiz. Ben sizden 5 sene hizmet vermek için bir defa ödünç oy istiyorum. Eğer hizmet yapmazsam benden hesap sorun.30 Mart akşamı tekrar asacağız.