ŞAHİN ÖREN TEPKİ GÖSTERDİ!

ŞAHİN ÖREN TEPKİ GÖSTERDİ!

Türk Eğitim Sen  Zonguldak İl Başkanı Şahin Ören sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda geçmişte aynı yolda yürüyüp şimdi taraf değiştirenlere seslendi.

Sarı sendika yakıştırmalarını kabul etmeyen Ören “Seçimi kaybedip veya teşkilatın bazı hassasiyetlerine uymadıkları gerekçesiyle yol ayrılıkları yaşadığımız başkanların değişik şehirlerden çıkardığı seslerin buradaki karşılığı olarak düşündüğüm bu ifadeleri onaylamam mümkün değildir” dedi.

Ören’in paylaşımı şu şekilde:

“Birlikte yol yürüdüğümüz geçmişte zorluklarla ve yokluklarla beraber mücadele ettiğimiz bazı arkadaşlarımızın yıllarımızı verdiğimiz teşkilata sarı,turuncu gibi yakışıksız bazı ithamlarda bulunduğunu müşahade etmekteyim. Kuşkusuz bu tavırları ülkenin genel konjonktüründen ayrı düşünmek imkansızdır. Seçimi kaybedip veya teşkilatın bazı hassasiyetlerine uymadıkları gerekçesiyle yol ayrılıkları yaşadığımız başkanların değişik şehirlerden çıkardığı seslerin buradaki karşılığı olarak düşündüğüm bu ifadeleri onaylamam mümkün değildir. Unutulmamalıdır ki baba ocağını terk eden ve kerameti kendinden bilen pek çok kişinin tekrar o ocağa dönmek için ne kadar çırpındıkları malumunuzdur. Bu arkadaşlara tavsiyem şudur baba ocağı en kutsal sırtını en çok dayayabileceğin gerçek ocaktır. Bu yüzden söyledikleri sözleri ve yapmaları muhtemel hareketleri bir kez daha gözden geçirmeleri en içten taalebimdir. Şairin'de dediği gibi: "Düşmanın attığı taş değil,dostun attığı gül yaralar beni". Özdeyişiyle bizleri kırmamalarıdır. Gün gelir devran döner iktidarlar ve güç odakları değişir,gerçek olan dava birliği ve dostluklardır.”

Gündem

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER