gundemeregli.com-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Ereğli Belediye Başkanı Mevlüt Özdemir, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Erdemir Kültür Merkezinde gerçekleştirilen 12 Mart İstiklal Marşının kabulünün 93. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoyu anma programına katılım gösterildi.
30 Mart Yerel seçimleri öncesi seçim çalışmalarını aralıksız olarak Mahalle mahalle, sokak sokak devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Mevlüt Özdemir,anma programının Kepez, Kavaklık, Elmatepemahallerin de kahvehane toplantıları ve esnaf ziyaretlerindehalka projelerini anlattı.
Özdemir konuşmasın da Şehrimizin bu Türkiye gidişatından dolayı hem bizler için hem sizler için hem de kamuoyu açısından ciddi hassas bir seçim sürecine giriyoruz. Tabi ki bizler de bir belediye başkanı adayı olarak Karadeniz Ereğli de yapmak istediğimiz sosyal projelerimizi el broşürlerinde yazdık. Ereğlide 90lı yıllar da Türkiyenin her bir yanından göç alan bir şehirken bugün tercih edilen değil terk edilen bir kent haline geldi. dedi.
Projeleri dinleyen halk projeleri beğendiklerini dile getirerek çalışmaların da başarılar diledi.
Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2014, 10:00