Zonguldak Ereğli Spor Kurucu Antrenörü Murat Korkmaz CeydaOgan dünya evine girdi. Kdz Ereğli Sevgi Barış Dostluk Düğün Salonundagerçekleşen düğün adeta doldu taştı.
Bir çok misafirin salon dışında kaldığı gözlemlenirken düğüneçok sayıda tanınmış sima katıldı. Siyaset ve spor kamuoyunun yanı sıra AntrenörMurat Korkmazın yetiştirdiği oyuncularıda mutlu gününde Korkmazı yalnızbırakmadı.
Kdz Ereğli Belediye Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Uysal veBelediye Meclis üyeleri ile birlikte AKP İlçe Başkanı Fatih Çakırda düğünekatılanlar arasındaydı. Çifte mutluluklar dileyen Belediye Başkanı Uysal MuratKorkmazın futbolcu yetiştirmesindeki başarısının iyi bir çocuk yetiştirmesindede büyük bir faktör olacağına inanıyorum dedi.
Düğünde Korkmazın öğrencileri hocalarını sahneye alarakkarşılıklı oynarken hocam sahada hep siz bizi oynattınız, şimdi sizi oynatmasırası bizde diyerek espiri yaptılar.