Zonguldakta arıcılıkla uğraşan emekli kuyumcu; akşam evine gitmeyince acı gerçek ortaya çıktı. Arılar emekli kuyumcuyu sokarak öldürdü. Talihsiz adamın kesin ölüm sebebi yapılan otopsi ile belli olacak.
Edinilen bilgiye göre olay Kozlu ilçesine bağlı Esenköy Mevkii´nde meydana geldi. İddialara göre Esenköy Mevkii´nde ilgilendiği arı kovanları bulunan 55 yaşındaki Ekmel Karakaş; sabah 08.00 sıralarında evinden çıkarak bölgeye geldi.
Karakaşın ailesi akşam saatlerinde eve gelmeyince merak etti. Polis ekiplerine haber veren aile bu sırada arıcılıkla uğraşan Ekmel Karakaşı bulmak için gidebileceği yerleri araştırdı. Acı haber ise arı kovanlarının bulunduğu Esenköy Mevkii´nden geldi.
Arıcılıkla uğraşan Ekmel Karakaşın cansız bedeninde dil; ağız ve vücudunun belli yerlerinde arı sokmasına bağlı şişkinlikler olduğu öğrenildi. Ekmel Karakaşın cesedi; Cumhuriyet Savcısı tarafından incelendikten sonra önce cenaze aracına taşındı ardından da BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.
Öte yandan olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Emekli kuyumcu olduğu öğrenilen Karakaşın kesin ölüm sebebi ise yapılan otopsinin ardından belli olacak.
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 06:33
SIRADAKİ HABER