MHP Alaplı İlçe Başkanı Serhat Sözer, Van veElağzığda bölücü hainlerin polis karakollarına bombalı saldırı düzenlenmesininardından sosyal paylaşım sitesinden çok sert açıklama yaptı.
Sözer, açıklamasında Asker ve polisimize yapılanhain saldırılar ile 15 Temmuzu nasıl ayırt edebilirsiniz? Asker ve polisimizyalnız değildir. Derhal gereği yapılmalı ve bu kalleşlere yardım ve yataklıkyapanlar teşhis edilip gereği yapılmalıdır ifadelerini kullandı.
Sözer sosyal paylaşımsitesinden yaptığı paylaşımda, PKKya karşı ne beklenmektedir? Neden FETÖyekarşı yapılan müthiş birliktelik burada gerçekleşmemektedir? Neden PKKyafinans sağlayanlar aynı FETÖgibi tespit edilip gereği yapılmamaktadır? OHALneden PKKya uygulanmamaktadır? Hedef güvenlik güçlerimiz olunca neden karşılıkolarak sadece dağ taş bombalanmaktadır? Askerimize polisimize yapılan kalleşsaldırılar ile 15 Temmuzu nasıl ayırt edebilirsiniz? Yıllardır gerek FETÖterör örgütüne gerekse PKKya karşı söylediklerimiz neden dikkate alınmamış vealınmamaya da devam etmektedir? Derhal gereği yapılmalı ve bu kalleşlere yardımve yataklık yapanlar teşhis edilip cezalandırılmalıdır. Askerimiz PolisimizYalnız Değildir dedi.
Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2016, 09:54