Milli İrade Platformu tarafından Zonguldakta 15 Temmuz Darbe Girişimi Fotoğraf sergisi açıldı.
Zonguldak Milli İrade Platformu tarafından 15 Temmuzda Fetullahçı Terör örgütünün darbe girişimi sırasında objektiflere yansıyan fotoğraflardan oluşan 15 Temmuz Darbe Girişimi Fotoğraf sergisi açıldı.
Devlet güzel sanatlar galerisinde düzenlenen açılışa Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Zonguldak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Memur Sen Başkanı Kamuran Aşkar, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergide, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananları anlatan sine-vizyon gösterimi yapılırken, sergide yaklaşık 30 eser sergilendi.
Açılışta konuşan Zonguldak Valisi Ali Kaban Ülke olarak felaketin eşiğinden dönüldüğünü söyledi. Vali Kaban, Gerçekten 27 gün boyunca süren nöbetler sırasında ve sonrasında da açığa çıktı ki yaşadığımız hadise; basit bir kalkışmanın çok ötesindedir. Ülkemiz için bir işgal etme yönünde çok fazla sayıda gerek yurt içinde gerek yurt dışında çok fazla yazılar yayımlandı. Biliyoruz ki çok büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Allah milletimize bir daha böyle büyük imtihanlar yaşatmasın. Bunun çok önemli bir sonucu oldu. Hep ifade edilen tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet fenomeni sürekli gündemimizde olmak zorunda. Zaman gösterdi ki bizim bizden başka dostumuz yok. Bu anlamda da birbirimizi gözünün üstünde kaşı var diye eksiğimizi, gediğimizi arayacağımıza o eksiği kapatarak bu ülkede birlikte yaşamayı, birlikte ülkeye güvenle bakmayı temin etmemiz gerekiyor. Bu sergi ümit ediyorum ki önümüzde ki günlerde valiliğimizin önünde de tekrarlanacak serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Zonguldak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptı. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar sergilenen 30 eseri gezdi.
Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2016, 14:38
Vali Kaban,Bizim Bizden Başka Dostumuz Yok
Vali Kaban,Bizim Bizden Başka Dostumuz Yok
![Vali Kaban,Bizim Bizden Başka Dostumuz Yok](https://www.gundem67.com/images/resize/100/656x400/haberler/22521_20160823aw833115-03.jpg)
YORUM EKLE
1
Ereğli´de 1 kişi boğuldu,1 kişi ise denizde...
2
TSK, Cerablus´a askeri harekat başlattı
3
Doğaseverler Afyon Kocatepede zafer yürüyüşü...
4
Milletvekili Ulupınar, belediyelere araç talebinde...
5
Kestiği ağacın altında kalan genç yaşam mücadelesini...
6
Zonguldak´taki FETÖ soruşturması
7
14 yaşındaki genci arama çalışması devam ediyor
8
Ereğlili genç ressam destek bekliyor
9
Zonguldaklı asker Hakkaride yaralandı
10
Danacıoğlu,oğlu Musa Berk´i sünnet ettirecek
SON DAKİKA HABERLERİ
NAMAZ VAKİTLERİ
![İMSAK](https://www.gundem67.com/_themes/hs-retina/images/imsak.png)
İMSAK
![GÜNEŞ](https://www.gundem67.com/_themes/hs-retina/images/gunes.png)
GÜNEŞ
![ÖĞLE](https://www.gundem67.com/_themes/hs-retina/images/ogle.png)
ÖĞLE
![İKİNDİ](https://www.gundem67.com/_themes/hs-retina/images/ikindi.png)
İKİNDİ
![AKŞAM](https://www.gundem67.com/_themes/hs-retina/images/aksam.png)
AKŞAM
![YATSI](https://www.gundem67.com/_themes/hs-retina/images/yatsi.png)
YATSI
SIRADAKİ HABER